SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi istikrarı sağlamıştır

Bahçeli: Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi istikrarı sağlamıştır
Bu haber 11 Mayıs 2023 - 16:23 'de eklendi ve 179 views kez görüntülendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu’da ‘Aziz Milletim Sıra Sende’ konulu mitingde konuştu. Güçlendirilmiş parlamenter sistemin kriz olduğunu söyleyen Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi istikrarı sağlamıştır” dedi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu’da ‘Aziz Milletim Sıra Sende’ konulu mitingde açıklamalarda bulundu.
Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;
Kılıçdaroğlu teröristlerle yol yürümekte, zalimlerin kontrolünde, paravan adaydır. Kumar masasının icazetli adayıdır. Onların dümen suyuna girmiştir, CHP tanınmaz hale gelmiştir. Mehmetlerimizin katili Kılıçdaroğlu için çalışmakta.
İmamoğlu provokasyonunun ardında bölücüler ve FETÖ’cüler çıkmıştır. Gelin Aziz Atatürk emanetlerine birlikte destek olalım . CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıktı. Oyun büyük, senaryo karanlıktır.
Kılıçdaroğlu’na tepki
Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmıştır. Aziz Atatürk’ün kurduğu parti HDP ile tek yumurta ikizlerine dönüşmüştür. İBB Başkanının yol açtığı provokasyonun ardından FETÖ’cüler çıkmıştır. Ordu’da CHP’ye oy vermiş kardeşlerimize sesleniyorum. Gelin Atatürk’ün emanetlerine birlikte sahip çıkalım. CHP ve İYİ Parti yoldan çıkmıştır, yanlarına Kandil ve Pennsylvania’yı alarak zehir saçmaktadır.
Yaşanan provokasyonların iç yüzüne bakıldığında Kılıçdaroğlu’nun her fırsatı ganimet olarak gördüğü ortadadır. Gabar’da bulunan petrol zillet ittifakının uykularını kaçırmaktadır. Karadeniz’den çıkan doğal gaz zillet ittifakını rahatsız etmektedir. Terör neredeyse hedefimiz orası olacaktır. Cumhuriyetin yeni yüzyılında Allah’ın izniyle terör belasından kurtulacağız. Egemenlik haklarımıza sahip çıkacağız. Kılıçdaroğlu 6 Mayıs’ta her hakkı teslim edeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu haklarını teslim edeceğin kimlerdir? Türkiye’de hakkı hukuku yenilen kimse yoktur. Hukukun üstünlüğü de hakimdir. Hak ve hukukun konusu teröristler midir. Terörist Demirtaş’ı serbest bırakmak hangi hukukun gereğidir? Türkiye’de bölücülerin değil milletin hukuku geçerlidir. İYİ Parti de aynı melanet yolun yolcusudur.
Bunların alayı istikametini kaybetmiştir. İlk kez oy verecek genç kardeşlerim, varlığımızı, müdafaamızı birlikte verelim. 5 milyonun üzerinde gencimiz ilk defa oy verecektir. Karadeniz’in incisi Ordu, zillete prim vermez. Soruyorum sizlere Milliyetçi Hareket Partisi’ne ‘evet’ mi, Cumhur ittifakına ‘evet’ mi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’a ‘evet’ mi?
Biz önce ülkem sonra partim ve ben anlayışına sahibiz. Diyorum ki devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Devletin gücü, milletin ferasetiyle hep birlikte sorunları aşarız. Hep birlikte Türkiye’yiz, hep birlikte Türk milletiyiz. Türkiye düşmanlarına karşı bir miyiz, terör örgütlerine, emperyalistlerin oyunlarına karşı beraber miyiz?

Terörizm sınırları değiştirmenin bahanesidir. Terörizm hedef ülkelerin iç işlerine karışmanın ve zaman içinde de ele geçirmek olarak değerlendirilmektedir. Bu maskenin adı ‘Yeni dünya düzenidir’. Buna karşı olan liderler istenmemektedir. The Economist dergisi, ‘Erdoğan gitmelidir’ demektedir. Kullanılmaya müsait Kılıçdaroğlu da desteklenmektedir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a bunlar diş geçiremezler baş eğdiremezler.

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi istikrarı sağlamıştır’
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, tedbir alması kaçınılmaz durumlarda, Türk milletinin bekası adına ikinci yüzyılda atılan çok önemli bir adım olmuştur. İşbirlikçiler, itibarsızlar, yabancıların güdümlerine girenler her zaman hüsrana uğramışlardır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi aradığımız şifadır, ihtiyacımız olan istikrarı sağlamıştır.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem krizdir. Güvence Türk milletidir, güvence Ordulu kardeşlerimizdir. Verin oyunuzu bozun şerefsiz oyunu. 14 Mayıs’tan sonra ilk yapacağımız Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmaktır. İkincisi toplumsal ve ekonomik reformlarla insanlarımızı rahatlatmaktır. Üçüncü olarak terörü tamamen gündemden çıkarmaktır. Anayasa değişikliğinin yanı sıra milli stratejimizi her alanda geliştirmektir. Bunu yapabilecek irade Cumhur ittifakında mevcuttur. 2053’te süper güç bir Türkiye ortak gayemizdir. Yaparsa Cumhur ittifakı yapacaktır. Bu hedeflere beraber yürüyecek miyiz, bu mücadelede yanımızda mısınız, TBMM’de güçlü MHP güçlü Cumhur ittifakına onay veriyor musunuz? Kaderimiz birdir. Hepinize teşekkür ediyorum, ne mutlu Türküm diyene.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA